Stoelmassage

TouchPro stoelmassage is een 15 minuten durende massage die gegeven  wordt op een speciaal hiervoor ontwikkelde comfortabele stoel. Het gaat over de kleding heen. Er wordt geen olie bij gebruikt. Deze massage is heel geschikt voor bedrijven en instellingen.

Het is een drukpuntmassage, gebaseerd op de traditionele Japanse technieken. Hoofd, nek, schouders, armen, handen, heupen en rug worden behandeld.

Wat is het effect?

  • De bloedcirculatie wordt bevorderd; de afvoer van afvalstoffen en de aanvoer van voedingsstoffen verbeteren. Een goede circulatie bevordert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

  • Het bewustzijn van het eigen lichaam wordt verbeterd. Daardoor worden ook signalen van het lichaam zoals nekklachten, hoofdpijn, vermoeidheid, spanning eerder opgemerkt. Hierdoor kan beter worden voorkomen dat ze zich ontwikkelen tot ernstige of chronische klachten.

  • Na de massage voelt men zich ontspannen maar ook energiek en alert.

  • Stressverschijnselen kunnen verminderen.

  • Door de bewustwording van de werkhouding en eventuele overbelasting  kunnen voorzieningen zoals kantoormeubilair, ontspanningsprogramma’s op de computer, beter gebruikt worden.

Deze massage werkt preventief:  De massage is niet bedoeld als therapie of behandeling van een medische klacht. Wel kan de massage het ontstaan van klachten voorkomen.

De massage kan het ziekteverzuim terugdringen.

Hoe vaak?

De stoelmassage kan eens in de paar weken worden gegeven maar kan ook worden ingezet bij een eenmalige gebeurtenis; een feest, presentatie, beurs, etc.