Waar vindt u de praktijk?

Praktijk Regenboog
Gevestigd in het gebouw ‘De Goudse Praktijk’
Elizabeth Wolffstraat 1
2806 PJ Gouda

Afspraken zijn mogelijk op dinsdag t/m zaterdag. Op dinsdag en woensdag zijn ook behandelingen mogelijk in de avonduren.

Voor informatie of afspraken kunt u bellen naar 06 - 10 19 22 56

Email: welkom@regenboogmassage.nl

 

Met de auto:

U kunt de route naar Massagepraktijk Regenboog plannen.

Vrij parkeren: Op het terrein van de Goudse Praktijk kunt u vrij parkeren. De straten rondom de praktijk zijn voor vergunninghouders. Op enige afstand van de praktijk, vanaf de Willem Tombergstraat kunt u wel weer gratis parkeren.

Betaald parkeren: Er zijn een aantal betaalde kort-parkeerplaatsen aan de Noothoven van Goorstraat. Verder kunt u betaald parkeren achter de Goudse Schouwburg (Boelekade 67). Parkeerplaatsen met parkeermeters in de nabije omgeving zijn in de Hieronymus van Alphenstraat, op de hoek van de Eerste Kade met de Eerste Hieronymus van Alphenstraat en op de hoek van de Eerste Kade met de Noothoven van Goorstraat.

Openbaar vervoer:

De praktijk is op loopafstand (5 á 10 minuten) vanaf het NS station Gouda te bereiken via de uitgang aan de centrumzijde – linksaf op het Stationsplein – linksaf de Noothoven van Goorstraat in. Ter hoogte van de zijstraten Eerste en Tweede Kade ziet u rechts het gebouw van De Goudse Praktijk.