Massage voor bedrijven…

In een gezond bedrijf zijn de medewerkers van groot belang. Misschien heeft u behoefte om het welzijn van uw medewerkers te verbeteren, zou u graag het ziekteverzuim terugdringen en wilt u het bewustzijn van de werkhouding vergroten. Stoelmassage kan hieraan bijdragen.

Meer over stoelmassage

U kunt ook eenmalig tijdens een feest, evenement, of op een gewone werkdag stoelmassage aan uw werknemers aanbieden.

Wat maakt de stoelmassage zo praktisch in een bedrijf?

  • De stoelmassage is laagdrempelig, wordt over de kleding heen gegeven op een speciale stoel.

  • De massage is effectief maar duurt maar 15 minuten.

  • De masseur komt naar u toe.

Voor wie?

Simpelweg voor iedereen. Voor de massage is een korte intake. In geval van een contra-indicatie voor de speciale TouchPro stoelmassage zijn er andere behandelvormen op de massagestoel mogelijk. Contra-indicaties zijn bijvoorbeeld specifieke aandoeningen, zwangerschap, sommige medicijnen… Zo nodig wordt contact opgenomen met een behandelend arts.

Gratis demonstratie!

Wij komen voor een gratis en vrijblijvende demonstratie naar uw bedrijf toe. Tijdens deze demonstratie kunnen 3 mensen een massage ontvangen.

Wat kost het?

De prijs is op basis van een gemiddelde van 3 mensen per uur. De werkelijke prijs kan afwijken op basis van het aantal mensen en de specifieke situatie. U kunt voor uw situatie vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Richtlijn: maximaal € 60,00 per uur, exclusief BTW en reiskosten.

Op de site www.arboportaal.nl is veel informatie over arbeidsomstandigheden, verzuim en gezondheid van werknemers te vinden.