Welkom

Massage, een manier om in contact te blijven met jezelf

Massage kan ontspannen. Op lichamelijk niveau kan de spanning in spieren verminderen. Onder andere de bloedsomloop en stofwisseling worden gestimuleerd. Lichamelijke klachten kunnen afnemen.

Maar ook op andere aspecten van het menszijn heeft de behandeling effect…

Door de massage(therapie) kun je je bewust worden van emoties, gedachten, van hoe je je eigenlijk voelt. Inzicht kan ontstaan in hoe een lichamelijke klacht samenhangt met emoties, denkpatronen, gebeurtenissen. Of omgekeerd hoe een geestelijke klacht zich eigenlijk ook laat voelen in het lichaam.

De praktijk

De massagetherapiepraktijk is in Gouda, aan de rand van het centrum en dichtbij het station. De praktijk bestaat al sinds 2002. Er worden natuurgeneeskundige massagebehandelingen gegeven, die in veel gevallen geheel of gedeeltelijk worden vergoed door de zorgverzekeraar. Er worden verschillende soorten massagebehandelingen gegeven. Altijd geldt: Iedere behandeling is uniek, en zal door ieder verschillend ervaren worden. Afhankelijk van wat op dat moment aan de orde is.

Bij bedrijven en instellingen kunnen ook massages worden verzorgd. Ook dan wordt de behandeling afgestemd op wat nodig is.

Kijk rustig verder op deze site. Wilt u meer informatie, neem dan contact op.

Welkom!

Evja Abu Hasira & Diane Willemsen