Elizabeth Wolffstraat 1
2806 PJ Gouda
06 - 10 19 22 56

Massage voor bedrijven…

In een gezond bedrijf zijn de medewerkers van groot belang. Misschien heeft u behoefte om het welzijn van uw medewerkers te verbeteren, zou u graag het ziekteverzuim terugdringen en wilt u het bewustzijn van de werkhouding vergroten.

De stoelmassage die wij bieden is dan wellicht wat u zoekt.
meer over de werking, werkwijze, frequentie

U kunt ook gewoon zomaar eens iets leuks aanbieden; op een gewone werkdag, of eenmalig tijdens een feest of evenement.

Wat maakt de stoelmassage zo praktisch in een bedrijf?

  • De stoelmassage is laagdrempelig, wordt over de kleding heen gegeven op een speciale stoel.
  • De massage is effectief maar duurt maar 15 minuten.
  • Wij komen naar u toe.

Voor wie?

Simpelweg voor iedereen. In geval van een contra-indicatie voor de speciale TouchPro stoelmassage zijn er andere behandelvormen op de massagestoel (of eventueel op een meeneembare massagetafel) mogelijk. Zo nodig wordt contact opgenomen met een behandelend arts.

Voor de massage houden wij een korte intake met de mensen. Contra-indicaties voor TouchPro stoelmassage zijn bijvoorbeeld specifieke aandoeningen, zwangerschap, sommige medicijnen…

Door wie?

De masseurs van Regenboog hebben een opleiding en licentie bij Touch Pro Europe / On Site Massage Nederland. Meer over Touch Pro Europe

Gratis demonstratie!

Wij komen voor een gratis en vrijblijvende demonstratie naar uw bedrijf toe. Tijdens deze demonstratie kunnen 3 mensen een massage ontvangen.

Wat kost het?

Als u wilt weten wat de kosten bedragen, kunt u kijken op de pagina met kosten voor bedrijven

Op de site www.arboportaal.nl is veel informatie over arbeidsomstandigheden, verzuim en gezondheid van werknemers te vinden.